Dacă ai o firmă, poţi amâna plata taxelor. Termenul limită este până la 25 decembrie

  • Firmele vor putea amâna plata taxelor până la 25 decembrie
  • Dobânda zilnică va fi redusă pentru întârzieri, cu 50%
  • Guvernul a adoptat măsuri de stimulare financiară şi la începutul carantinei
1542 afișări
Imaginea articolului Dacă ai o firmă, poţi amâna plata taxelor. Termenul limită este până la 25 decembrie

Sursa foto: Mediafaxfoto

Veşti bune pentru HoReCa. Dacă ai o firmă, vei putea amâna plata taxelor, până la 25 decembrie, fără să existe penalităţi.Totodată, Guvernul vrea să extindă rambursarea TVA, cu control ulterior, până pe 25 ianuarie. Şi dobânda zilnică va fi redusă pentru întârzieri, cu 50%. Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a anunţat că a pregătit o Ordonanţă de Urgenţă, care urmează să fie adoptată astăzi.

Îţi readuc aminte că în primele săptămâni de lockdown, Guvernul a adoptat un set de măsuri de stimulare financiară a celor care-şi plătesc taxele la timp, dar a şi suspendat penalităţile pentru cei care nu o fac. Ultima amânare urmează să se încheie la 25 octombrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici