Dacia a ajuns la 3 milioane de autovehicule vândute din 2004 până în prezent

Dacia a ajuns la 3 milioane de maşini vândute din 2004 până în prezent, cheile automobilului cu numărul 3.000.000, un model Dacia Sandero Stepway, fiind înmânate unui client din Spania de către Nicolas Wertans, directorul de Vânzări al grupului Renault.

131 afișări
Imaginea articolului Dacia a ajuns la 3 milioane de autovehicule vândute din 2004 până în prezent

Dacia a ajuns la 3 milioane de autovehicule vândute din 2004 până în prezent (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Atingerea cifrei de 3 milioane de autovehicule vândute în ultimii zece ani a fost marcată în cadrul Salonului Auto de la Paris, se arată într-un comunicat al grupului.

Vânzările Dacia la nivel mondial au crescut în primul semestru cu 24,4%, în timp ce în Europa, principala piaţă a mărcii, livrările au avansat cu 36,2%. În bazinul mediteranean, Dacia şi-a crescut cota de piaţă în toate ţările din regiune, în ciuda unor contexte economice mai puţin favorabile, conform comunicatului.

De asemenea, Dacia a anunţat că va începe să fie comercializeze autovehicule şi pe piaţa din Israel, înainte de sfârşitul anului. În 2013, Dacia s-a lansat în şase ţări - Marea Britanie, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Cipru şi Malta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici