Dacia livrează Băncii Comerciale Române peste 100 de maşini Logan

Automobile Dacia va livra Băncii Comerciale Române (BCR) o flotă alcătuită din 102 maşini Logan, versiunea de echipare Laureate, cu motorizări diesel de 1,5 litri şi pe benzină de 1,2 litri, a anunţat banca.

82 afișări
Imaginea articolului Dacia livrează Băncii Comerciale Române peste 100 de maşini Logan

Dacia livrează Băncii Comerciale Române peste 100 de maşini Logan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Maşinile vor fi livrate în aprilie şi vor fi utilizate de către unităţi şi subsidiare ale băncii de pe întreg teritoriul ţării. Vehiculele achiziţionate de instituţia financiară sunt dotate cu aer condiţionat şi proiectoare de ceaţă.

Versiunea cu propulsor disel costă 10.150 de euro, iar cea cu motorizare pe benzină 8.500 euro.

Potrivit reprezentanţilor băncii, noul lot de vehicule ridică la aproximativ 30% ponderea autoturismelor Dacia în cadrul flotei deţinute de BCR.

La începutul acestui an, Dacia a livrat şi către Banca Naţională a României o flotă de 50 de maşini de teren Duster, contract în valoare de aproximativ un milion de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici