Daily Mail recomandă Poiana Braşov pentru schi, în această iarnă

Poiana Braşov este cea mai indicată destinaţie pentru turiştii britanci interesaţi de schi în ceea ce priveşte raportul calitate/preţ, deşi preţurile au crescut faţă de anul trecut, potrivit unui sondaj efectuat de Post Office şi preluat de ziarul Daily Mail în ediţia electronică.

41 afișări
Imaginea articolului Daily Mail recomandă Poiana Braşov pentru schi, în această iarnă

Daily Mail recomandă Poiana Braşov pentru schi, în această iarnă (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

Poiana Braşov oferă un pachet de servicii complet pentru schiori, din care fac parte servicii de închiriere a echipamentului, permise pentru telescaun sau mese, la un preţ estimat de 196,75 lire pe săptămână, potrivit studiului citat.

A doua locaţie din topul destinaţiilor de schi este staţiunea Boroveţ, din Bulgaria, cu costuri de 250,87 de lire pe sejur pentru un schior, urmată de Munţii Tatra, din Slovacia, unde o săptămână de ski costă 264,97 lire.

La polul opus se plasează Banff, Canada, cu 426,09 lire pe sejur, şi Verbier, din Elveţia, cu un preţ de 422,21 lire pe săptămână.

România, Bulgaria şi Slovacia sunt astfel destinaţiile recomandate de Post Office şi Daily Mail pentru turiştii britanici interesaţi de schi în această iarnă, cu cele mai bune oferte în ceea ce priveşte raportul calitate/preţ.

Costurile estimate pentru un sejur la Poiana Braşov au crescut cu 4% faţă de sondajul efectuat anul trecut, în timp ce o săptămână la Boroveţ costă cu 14% mai mult, iar preţurile practicate în Munţii Tatra au urcat cu 20%, potrivit Daily Mail.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici