De ce în România hainele de firmă sunt mai scumpe decât afară?

O parte dintre brandurile internaţionale nu au ajuns încă la noi, dar altele sunt prezente de ceva timp în România, iar la acestea din urmă se poate observa cu ochiul liber diferenţa de preţuri între produsele care sunt la noi în ţara şi cele care sunt în străinatate, potrivit site-ului www.incont.ro.

64 afișări
Imaginea articolului De ce în România hainele de firmă sunt mai scumpe decât afară?

De ce în România hainele de firmă sunt mai scumpe decât afară? (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Mai pe româneşte, deşi vorbim de aceleaşi haine sau pantofi, la alţii e mai ieftin decât la noi. Cum e posibil acest lucru? Retailerii de fashion care au adus în ţară francizele marilor branduri se feresc să dea explicaţii cu privire la diferenţele uneori foarte mari de preţuri în cazul aceluaşi produs.

Citeşte mai multe despre hainele de firmă aduse în România pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici