De ce îşi face Popoviciu propria benzinărie în Băneasa

După mai bine de un an şi jumătate de linişte, macaralele vor începe din nou să se mişte pe şantierul proiectului Băneasa: un cinematograf multiplex cu săli 3D, un centru de divertisment şi o benzinărie. Toate ar putea fi sub brandul Băneasa.

29 afișări
Imaginea articolului De ce îşi face Popoviciu propria benzinărie în Băneasa

De ce îşi face Popoviciu propria benzinărie în Băneasa

"Tocmai mă uitam pe variantele de tapiţerii pentru scaune, dispunerea scaunelor pentru VIP, dimensiunile." Afirmaţia lui Ali Ergün Ergen, CEO Băneasa Developments, făcută imediat ce intră în micuţul său birou, neaşteptat pentru şeful unei companii care dezvoltă un proiect pe un teren de peste 200 de hectare, vizează cea mai nouă găselniţă a celui creditat ca fiind cel mai experimentat manager de centre comerciale din ţară - o zonă de distracţii in-house.

Citeşte mai multe despre proiectul Băneasa pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici