De ce renunta Zentiva la Scobutil

Autorităţile de concurenţă europene au aprobat, săptămâna trecută, preluarea Zentiva de către compania farmaceutică Sanofi Aventis, singurul obstacol pe care cele două companii au trebuit să-l depăşească fiind renunţarea la 15 medicamente în România, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria şi Estonia.

168 afișări
Imaginea articolului De ce renunta Zentiva la Scobutil

De ce renunta Zentiva la Scobutil

Compania cehă Zentiva a devenit ţinta ofertelor de preluare după ce şi-a consolidat poziţia în Europa Centrală şi de Est prin achiziţia producătorului român Sicomed şi a celui turc Eczacibasi, informează Business Magazin.

Află mai multe despre preluarea Zentiva de către Sanofi Aventis pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici