Dealerii auto: Creşterea TVA ne-a triplat numărul de clienţi

Majorarea TVA-ului a crescut de până la de trei ori numărul clienţilor care doresc să achiziţioneze un automobil nou în această săptămână, atât în centrele auto din Bucureşti, cât şi din ţară.

35 afișări
Imaginea articolului Dealerii auto: Creşterea TVA ne-a triplat numărul de clienţi

Dealerii auto: Creşterea TVA ne-a triplat numărul de clienţi (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

"Toţi cei care urmau să achite maşina săptămâna viitoare sau luna viitoare s-au grăbit acum să plătească, astfel încât să intre cu TVA de 19%, nu de 24%. Astfel traficul de showroom a crescut de două-trei ori comparativ cu o perioadă obişnuită din acest an", a declarat directorul de marketing al unui dealer Ford din Capitală.

Citeşte mai multe despre creşterea numărului de clienţi pentru maşini pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici