Declaraţiile pentru şomaj ale IMM-urilor pot fi depuse online

Contribuabilii mici şi mijlocii din Bucureşti şi judeţul Ilfov pot depune online, începând de marţi, prin www.e-guvernare.ro, declaraţia privind evidenţa asiguraţilor şi a obligaţiilor de plată către bugetul asigurărilor pentru şomaj către Agenţia Nationala pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

218 afișări
Imaginea articolului Declaraţiile pentru şomaj ale IMM-urilor pot fi depuse online

Declaraţiile pentru şomaj ale IMM-urilor pot fi depuse online

Până în prezent, această facilitate a fost posibilă doar pentru marii contribuabili, fiind extinsă, într-o primă etapă, pentru toţi contribuabilii persoane juridice din Bucuresti şi judeţul Ilfov.

Pentru depunerea declaraţiei, persoanele juridice trebuie să solicite ASSI, operatorul Sistemului Electronic Naţional (SEN), www.e-guvernare.ro, eliberarea unui certificat digital, se precizează în comunicat.

Depunerea declaraţiilor online, prin SEN, este la fel de simplă ca varianta clasică de expediere electronică prin e-mail, dar are avantajul folosirii unor canale securizate, oferind astfel garanţia livrării sau a respectării termenului limită stabilit prin lege.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici