Dedeman deschide un magazin la Târgu Mureş, în urma unei investiţii de circa 12,5 milioane euro

Dedeman va deschide, la 25 octombrie, un magazin la Târgu Mureş, al 5-lea din planul de investiţii pentru acest an şi unitatea cu numărul 35 a reţelei, în urma unei investiţii de circa 12,5 milioane euro.

2312 afișări
Imaginea articolului Dedeman deschide un magazin la Târgu Mureş, în urma unei investiţii de circa 12,5 milioane euro

Dedeman deschide un magazin la Târgu Mureş, în urma unei investiţii de circa 12,5 milioane euro (Imagine: Ciprian Sterian / Mediafax Foto)

Situat la ieşirea din Târgu Mureş spre Sighişoara, magazinul acoperă o suprafaţă de 13.700 mp şi dispune de o parcare proprie cu 392 de locuri.

La fel ca în celelalte magazine din reţea, la unitatea din Târgu Mureş vor fi comercializate peste 45.000 de articole, precum materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină.

Retailerul vizează în acest an creşterea cifrei de afaceri cu 8%, de la 540 de milioane euro în 2012, avans susţinut de extinderea reţelei şi de consolidarea investiţiilor existente.

Dedeman, cea mai mare companie din domeniul retailului cu materiale de construcţii şi amenajărilor interioare din România, este controlată de oamenii de afaceri Dragoş şi Adrian Pavăl.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici