Delta Air Lines şi Air France KLM vor lansa un zbor direct Bucureşti-New York

Companiile Delta Air Lines şi Air France KLM vor opera din 2 iunie un zbor direct pe ruta Bucureşti - New York, potrivit unui comunicat al celor doi operatori.

148 afișări
Imaginea articolului Delta Air Lines şi Air France KLM vor lansa un zbor direct Bucureşti-New York

Delta Air Lines şi Air France KLM vor lansa un zbor direct Bucureşti-New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cursa va avea o frecvenţă de patru zboruri pe săptămână.

Pentru călătoriile efectuate între 2 şi 30 iunie, tariful este de 498 de euro pentru un zbor dus-întors, cu rezervări făcute până pe 9 iunie, în timp ce un bilet la clasa business costă 2.192 de euro, între 2 iunie şi 30 septembrie.

Zborul de la Bucureşti la New York a fost operat doar de Delta Air Lines, timp de aproape un an, până în toamna anului trecut, când a fost sistat.

Delta Air Lines reluase zborurile de la Bucureşti la New York în iunie 2007, după o pauză de 8-9 ani. Legăturile aeriene directe de la Bucureşti la New York, operate de Tarom, au fost sistate în 2003, operatorul român motivând lipsa de profitabilitate a zborurilor spre SUA.

Delta Air Lines oferă zboruri pentru mai mult de 368 destinaţii din întreaga lume în 66 de ţări şi înregistrează mai mult de 170 de milioane de pasageri în fiecare an.

Operatorul Air France KLM are curse către 248 de destinaţii şi o flotă de 621 de aeronave. Compania a înregistrat în perioada 2007-2008 venituri totale de 24,1 miliarde de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici