Diana Şucu a inaugurat oficial magazinul de mobilă Ethan Allen din Băneasa

Diana Şucu, soţia omului de afaceri Dan Şucu, proprietarul grupului Mobexpert, a inaugurat oficial astăzi magazinul de mobilă Ethan Allen din Băneasa, în urma unor investiţii de 1 mil. euro. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 1.300 mp şi trei niveluri şi este situat în zona comercială Băneasa.

2373 afișări
Imaginea articolului Diana Şucu a inaugurat oficial magazinul de mobilă Ethan Allen din Băneasa

Diana Şucu a inaugurat oficial magazinul de mobilă Ethan Allen din Băneasa (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Ethan Allen este un retailer american de mobilă de lux cu afaceri de aproape 750 mil. dolari (în anul fiscal încheiat în iunie 2013) şi aproximativ 300 de magazine (proprii şi francize) în SUA, care mai deţine doar două unităţi în Europa (în Belgia unde are o prezenţă directă) dar şi în alte părţi ale lumii. Magazinul din Băneasa este prima franciză Ethan Allen din Europa.

VEZI GALERIA FOTO

Grupul deţine şi fabrici proprii unde îşi realizează produsele şi este una dintre puţinele companii din industria mobilei integrate vertical.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici