Din 2010, românii vor şti preţurile reale ale caselor

De la începutul anului viitor, cei care vor dori să achiziţioneze o casă sau un teren vor putea afla, pentru prima dată, care este preţul plătit pentru o proprietate similară din aceeaşi zonă, pentru că autorităţile vor comunica periodic un indicator al pieţei imobiliare, informează Gândul.

24 afișări
Imaginea articolului Din 2010, românii vor şti preţurile reale ale caselor

Din 2010, românii vor şti preţurile reale (Imagine: Mediafax Foto)

Acest indicator va fi cât se poate de credibil, având în vedere că la elaborarea lui contribuie atât Institutul Naţional de Statistică (INS) şi Banca Naţională a României, cât şi Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România (UNNPR).

Citeşte mai multe despre "Mercurialul" caselor pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici