Doar 10% din case s-ar putea asigura obligatoriu

Asigurătorii sunt pesimişti şi estimează că doar 10% din case ar putea fi asigurate prin poliţe obligatorii până la sfârşitul anului, deşi la mijlocul lui ianuarie 2011 va expira termenul de şase luni în care proprietarii se pot asigura, în caz contrar urmând să fie sancţionaţi.

24 afișări
Imaginea articolului Doar 10% din case s-ar putea asigura obligatoriu

Doar 10% din case s-ar putea asigura obligatoriu (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Ar fi bine dacă în următoarele şase luni am depăşi nivelul de 10%, adică 800.000-un milion de locuinţe asigurate obligatoriu", a spus ieri Marius Bulugea, preşedintele Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor (PAID), la un eveniment de lansare a asigurărilor obligatorii pentru locuinţe, în cadrul căruia s-au semnat şi primele poliţe. Acestea acoperă doar trei riscuri: cutremurul, alunecările de teren şi inundaţiile. PAID este compania care va emite aceste poliţe.

Citeşte mai multe despre asigurarea obligatorie a locuinţelor pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici