Duster pentru Marea Britanie: Modelul cu volanul pe partea dreaptă se face doar în India

Lansarea recentă a modelului Dacia Lodgy, care introduce noi elemente tehnice în gama Dacia, face pentru Renault trecerea către viitoarele modele produse la Mioveni. Cu acest model, compania franceză atacă în principal piaţa vestică, în timp ce în Europa de Est piaţa va trebui să fie creată.

404 afișări
Imaginea articolului Duster pentru Marea Britanie: Modelul cu volanul pe partea dreaptă se face doar în India

Duster pentru Marea Britanie: Modelul cu volanul pe partea dreaptă se face doar în India (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Francezii vor produce Duster pentru Marea Britanie nu la Mioveni, ci în India. Acolo deja se produce Logan sedan, dar sub emblema constructorului indian Mahindra şi sub numele de Verito.

"Nu vom lansa în Marea Britanie Duster produs la Mioveni, ci pe cel produs în India deoarece vom folosi modelul de acolo cu volan pe partea dreaptă. Nu îl producem în Tanger sau Mioveni deoarece vrem să fim cât mai eficienţi posibil cu toate costurile şi ne folosim de volumul de maşini cu volan pe partea dreaptă din India", a declarat Arnaud Deboeuf, director program entry în cadrul Renault Group.

Astfel, modelul Duster pentru Marea Britanie va fi disponibil nu doar cu motoarele actuale, ci şi cu cel de 2,0 litri pe benzină şi posibil chiar cu transmisie automată.

Mai mult, bordul modelului Dacia Duster pentru UK va proveni de la Renault Duster, ceea ce înseamnă că va dispune inclusiv de sistem de navigaţie precum Dacia Lodgy şi comenzi pentru geamuri electrice amplasate pe portiere şi nu pe consola centrală.

Citeşte mai multe despre Dusterul pentru Marea Britanie pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici