Eugen Tomac: Schimburile economice ale Austriei cu Rusia înfloresc

Austria a avut, în perioada februarie - august a anului trecut, o creştere cu 139% faţă de anul 2021 a schimburilor economice cu Rusia şi a importat din Federaţia Rusă produse în valoare de aproape 4 miliarde euro, afirmă liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

2892 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Schimburile economice ale Austriei cu Rusia înfloresc

Eugen Tomac: Schimburile economice ale Austriei cu Rusia înfloresc

„Cele mai multe state din Uniunea Europeană încearcă să fie cât mai puţin dependente de Rusia după declanşarea războiului din Ucraina. Pentru unele state, se pare că acest mecanism de sancţiuni nu are nicio valoare pentru că schimburile economice înfloresc. De exemplu, Austria a avut, în perioada februarie - august a anului trecut, o creştere cu 139% faţă de anul 2021 a schimburilor economice cu Rusia”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

El arată că, în total, Austria a importat din Federaţia Rusă produse în valoare de aproape 4 miliarde euro.

„Atunci de ce, în mod ipocrit, se întreabă unii de unde are criminalul de la Kremlin bani pentru a finanţa maşinăria de război? Sigur, Nehammer va spune că statisticele Eurostat nu sunt corecte, dar suntem obişnuiţi cu asta”, încheie Tomac.

Austria s-a opus, la începutul lunii decembrie, aderării României la Spaţiul Schengen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici