Euro urcă la un nou maxim istoric faţă de leu

Cu 4,9281 lei, euro atinge un nou maxim istoric în raport cu leul, precedenta valoare maximă fiind atinsă pe 20 aprilie, la 4,9279 lei.

6245 afișări
Imaginea articolului Euro urcă la un nou maxim istoric faţă de leu

Euro urcă la un nou maxim istoric faţă de leu

Euro a început anul la un curs de 4,8691 lei. Vineri, creşterea faţă de ziua precedentă este de numai 0,03%, adică 0,0013 lei.

Dolarul a scăzut uşor cu 0,11% la 4,1596 lei. Pe scădere este şi francul elveţian, la 4,5468 lei, în timp ce gramul de aur a atins valoarea de 241,3706 lei, de la 242, 4736 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici