Fondul de Garantare majorează comisionul de gestiune pentru Prima Casă

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) va majora comisionul de gestiune pentru programul "Prima Casă", care în prezent este de 0,37% pe an, dar nivelul va rămâne sub 0,5%, decizia urmând să fie publicată joi în Monitorul Oficial, a spus Aurel Şaramet, preşedintele Fondului.

243 afișări
Imaginea articolului Fondul de Garantare majorează comisionul de gestiune pentru Prima Casă

Fondul de Garantare majorează comisionul de gestiune pentru Prima Casă (

"Comisionul va creşte cu un nivel nesemnificativ. Decizia va fi publicată astăzi (n.r. -joi) în Monitorul Oficial", a spus Şaramet într-o conferinţă de presă.

El nu a precizat cu cât va creşte comisionul practicat de Fond, menţionând că aceasta se va menţine sub 0,5%.

Comisionul de gestiune pentru emiterea unei garanţii este de 0,37% pe an aplicat la soldul finanţării.

FNIGCIMM acordă de anul trecut garanţii pentru achiziţia de locuinţe prin Programul "Prima Casă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici