Video Fondurile de investiţii caută firme care nu mai au cash

Fondurile de investiţii private intenţionează să ajute băncile cu creditele neperformante, prin finanţarea companiilor care întâmpină probleme în rambursarea împrumuturilor, dacă instituţiile de creditare vor accepta această propunere.

25 afișări

"Credem că putem face afaceri împreuna cu băncile. Ne vom întâlni cu reprezentanţii a şase dintre cele mai mari bănci comerciale din România, pentru a le propune acestora un parteneriat: să ajutăm cu capital acele companii care nu-şi pot rambursa creditele şi care, dacă nu sunt ajutate, riscă să intre în insolvenţă sau faliment", a declarat pentru Ziarul Financiar Robert Luke, preşedintele Asociaţiei de Investiţii Private şi Capital de Risc din Sud- Estul Europei (SEEPEA), din care fac parte cele mai mari fonduri active pe piaţa locală.

Citeşte mau multe despre criza financiară pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici