Ford România a prezentat prima imagine oficială cu modelul de serie B-Max. Cum arată noua maşină - FOTO

Ford a prezentat miercuri prima imagine oficială a monovolumului de serie B-Max care va fi produs exclusiv la fabrica de la Craiova, maşină care va fi lansată pe piaţa locală în trimestrul al treilea.

2649 afișări
Imaginea articolului Ford România a prezentat prima imagine oficială cu modelul de serie B-Max. Cum arată noua maşină - FOTO

Ford România a prezentat prima imagine oficială cu modelul de serie B-Max. Cum arată noua maşină - FOTO

Versiunea de serie a noului model va fi prezentată în luna martie la Salonul Auto de la Geneva, după ce, în urmă cu un an, a fost dezvăluit prototipul monovolumului.

Deşi B-Max va fi produs exclusiv la fabrica Ford de la Craiova, lansarea modelului pe piaţa din România va avea loc în al treilea trimestru al acestui an, după cea din ţările vest-europene.

"B-Max este un monovolum compact, care adaugă o nouă abordare a construirii uşilor, cu stâlpii centrali integraţi chiar în portiere. Alături de dispunerea flexibilă a scaunelor şi spaţiul de depozitare cel mai încăpător din clasa sa, B-Max va beneficia şi de o execuţie superioară şi materiale de înaltă calitate care sunt intalnite rareori la o maşină din clasa compactă, la un preţ convenabil. Maşina combină un design incitant şi inovator cu dotări care înainte, puteau fi găsite numai în clasele superioare de automobile", se arată într-un comunicat al Ford România.

Noul model va fi echipat cu un motor turbo disesel (despre care Ford nu a dat detalii) şi cel mai mic motor pe benzină construit până acum de Ford - EcoBoost de 1 litru, produs şi la fabrica de la Craiova.

B-Max va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva de preşedintele grupului american Ford, Alan Mulally.

Ford va produce la Craiova, în acest an, 45.000-50.000 de unităţi B-Max, iar pentru anul viitor estimează construcţia a peste 100.000 de maşini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici