Ford s-a apropiat de Dacia in topul celor mai cumparate masini

Ford şi Dacia, mărcile auto care au şi capacităţi de producţie pe piaţa locală, au vândut în luna ianuarie 1.234 de maşini, având o cotă de piaţă de 30%, potrivit datelor jucătorilor din piaţa auto, care au contorizat o scădere a pieţei de 50%, la 4.100 de unităţi, arată "Ziarul Financiar".

24 afișări
Imaginea articolului Ford s-a apropiat de Dacia in topul celor mai cumparate masini

Ford s-a apropiat de Dacia in topul celor mai cumparate masini (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, în timp ce francezii de la Renault au înregistrat o scădere de aproape 60% a vânzărilor, la doar 782 de unităţi, Ford este singura marcă din top zece care a înregistrat o creştere a numărului de maşini vândute în luna ianuarie, după un avans de 10%, până la 452 de maşini, ceea ce i-a adus o cotă de piaţă de 11% şi a doua poziţie în topul vânzărilor de maşini.

Citeşte mai multe despre vânzârile Ford şi Dacia pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici