Fostul şef al Tuborg România a fost numit preşedinte al Nobel

Hezy Ovadia, fostul preşedinte al Tuborg România, a fost numit preşedinte al Nobel, o multinaţională cu prezenţă în telecom şi în pieţele financiare, potrivit unui anunţ al companiei.

825 afișări
Imaginea articolului Fostul şef al Tuborg România a fost numit preşedinte al Nobel

Fostul şef al Tuborg România a fost numit preşedinte al Nobel

Originar din Israel, Hezy Ovadia, a venit să lucreze în România în 2010, când a preluat conducerea Tuborg România. El a părăsit compania la sfârşitul anului 2015, reuşind până la finalul mandatului să readucă compania pe creştere.

”Mă bucur să mă alătur conducerii Nobel, condusă de fondatorul Thomas Knobel. Sunt sigur că experienţa mea va fi relevantă în această etapă, când compania îşi extinde activitatea în noi pieţe şi în noi sectoare”, a spus Hezy Ovadia despre numirea sa la Nobel.

În 2015, NOBEL a avut o cifră de afaceri de 250 de milioane de dolari, cu peste 350 de angajaţi în 5 ţări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici