Gândul: Criza cardurilor de credit va lovi mai crunt decât criza bursieră

Criza imobiliară riscă să-i lase fără locuinţe pe cei care şi le-au cumpărat prin credite ipotecare, criza de pe Wall Street i-a afectat pe cei care investesc la bursă (circa 40 milioane locuitori ai SUA), dar o apropiată criză a cărţilor de credit nu-l va cruţa pe niciun adult american.

21 afișări
Imaginea articolului Gândul: Criza cardurilor de credit va lovi mai crunt decât criza bursieră

Gândul: Criza cardurilor de credit va lovi mai crunt decât criza bursieră

Această „nenorocire” mai mare decât toate celelalte este aproape să lovească America în câteva săptămâni, poate chiar în perioada „cumpărăturilor nebune” de la sfârşitul anului.

Află cum poate lovi criza cardurilor de credit pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici