Gândul: Harta ieftinirii locuinţelor vechi din Bucureşti

Preţurile cerute de proprietarii locuinţelor vechi din Capitală au înregistrat în ultimele şase luni ale acestui an scăderi cuprinse între 8% la apartamentele cu două camere din zona Rahova şi 29,6% la garsonierele din zona Constantin Brâncoveanu, potrivit datelor statistice ale site-ului imobiliar anunţul.ro.

27 afișări
Imaginea articolului Gândul: Harta ieftinirii locuinţelor vechi din Bucureşti

Gândul: Harta ieftinirii locuinţelor vechi din Bucureşti

În zona Berceni, o zonă situată la o distanţă relativ mai mare faţă de centrul oraşului şi cu o infrastructură precară, cea mai mare scădere a preţului cerut s-a înregistrat la garsoniere, unde proprietarii au mai lăsat din preţ cu până la 13,7%.

Citeşte mai multe despre ieftinirea locuinţelor din Bucureşti pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici