GarantiBank a lansat o linie de credit pentru comercianţii care utilizează POS-urile băncii

GarantiBank a lansat o linie de credit destinată comercianţilor care permit plata cu cardul prin terminalele POS ale băncii, pentru efectuarea plăţilor necesare activităţii curente, valoarea împrumutului putând ajunge la 80% din media cifrei de afaceri rulate prin contul de POS în ultimele trei luni.

24 afișări
Imaginea articolului GarantiBank a lansat o linie de credit pentru comercianţii care utilizează POS-urile băncii

GarantiBank a lansat o linie de credit pentru comercianţii care utilizează POS-urile băncii

Valoarea maximă a creditului ce poate fi acordat este de 15.000 de euro, echivalent în lei sau dolari, dacă nu sunt depuse garanţii materiale, se arată într-un comunicat al băncii.

Linia de finanţare poate fi obţinută în 24 de ore şi trebuie rambursată în cel mult trei luni.

"Singura condiţie pe care clienţii trebuie să o îndeplinească este să utilizeze terminalele POS GarantiBank de cel puţin trei luni. Cu cât rulajul prin acestea este mai mare, cu atât valoarea liniei de credit va creşte. Oferim astfel acces uşor la o linie de credit pentru care nu este necesară niciun fel de analiză financiară, încurajând utilizarea celor peste 2.500 de terminale POS GarantiBank", a declarat, în comunicat, Okan Yurtsever, director retail banking şi bancassurance al instituţiei de credit.

Creditul poate fi utilizat totodată pentru investiţii de valoare mică, care pot fi rambursate pe parcursul unui an.

GarantiBank este sucursala din România a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam, deţinută în totalitate de Garanti Turcia, a doua bancă privată din Turcia, având active consolidate de peste 65 miliarde dolari, potrivit datelor de pe site-ul instituţiei.

În România, banca şi-a început activitatea în 1998 şi s-a axat în principal pe deservirea unei clientele formate din companii româneşti şi internaţionale. 

Banca vrea să majoreze soldul creditelor de retail cu 50% în 2009, de la 120 milioane euro la finele anului trecut, în contextul în care estimează că împrumuturile vor avansa cu 40%, iar depozitele cu 80%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici