George Simion, solicitare către Marcel Ciolacu, după măsurile fiscale anunţate: Îl chem joi!

Preşedintele AUR, George Simion, nu e de acord cu pachetul de măsuri fiscale anunţat de Guvern şi îl cheamă joi pe prim-ministrul Marcel Ciolacu să prezinte măsurile fiscale în faţa parlamentarilor AUR.

545 afișări
Imaginea articolului George Simion, solicitare către Marcel Ciolacu, după măsurile fiscale anunţate: Îl chem joi!

George Simion, solicitar către Marcel Ciolacu, după măsurile fiscale anunţate: Îl chem joi!

„Îl chem joi pe Marcel Ciolacu să-şi prezinte măsurile fiscale în faţa parlamentarilor AUR. Şi a agricultorilor, constructorilor şi micilor întreprinzători”, a spus George Simion într-o postare pe Facebook.

Ministerul Finanţelor a publicat proiectul de lege privind noile măsuri fiscal-bugetare, pentru care Guvernul ar urma să îşi asume răspunderea în Parlament. Acesta prevede impozit de 1% pe cifra de afaceri a IMM-urilor până la venituri de până la 60.000 euro pe an şi de 3% dacă veniturile depăşesc această sumă. Guvernul a renunţat la impozitarea cu 16% pe profit dacă rata de rentabilitate trece de 30%. Scutirea de impozit în IT se menţine doar pentru venituri sub 10.000 lei brut şi se introduce plata CASS în agricultură, construcţii şi industria alimentară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici