Gică Popescu şi partenerii lui de afaceri vor să construiască 400 de apartamente "economice" în Rahova

Fostul fotbalist Gică Popescu împreună cu partenerii de afaceri Marius Roateş şi George Şaguna, cu care a dezvoltat complexul comercial Doldora, vor continua investiţia în Rahova prin construirea unui ansamblu rezidenţial cu 400 de apartamente.

341 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu şi partenerii lui de afaceri vor să construiască 400 de apartamente "economice" în Rahova

Gică Popescu (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax foto)

"Etapa a doua după dezvoltarea Doldora constă în construirea a 400 de apartamente pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi în aceeaşi zonă în care se află megamarketul", a declarat Marius Roateş, partenerul lui Gică Popescu.

El susţine că în prezent se curăţă terenul pe care se vor ridica patru clădiri iar până la finalul acestui an se va demara construirea ansamblului rezidenţial.

O piaţă în scădere puternică

Anunţul vine în condiţiile în care piaţa locuinţelor din Bucureşti a avut anul trecut un ritm de scădere de cinci ori mai mare decât întreaga piaţă a construcţiilor, estimată la circa 9,3 miliarde de euro în 2011.

Şase dintre cele mai mari 12 ansambluri rezidenţiale din Bucureşti intrate în insolvenţă au clacat în ultimul an.

Citeşte mai multe despre complexul rezidenţial plănuit de Gică Popescu şi partenerii săi de afaceri pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici