Golf R vine în 2022. Este cea mai vândută maşină în ultimii 4 ani

  • Volkswagen a prezentat primele imagini cu noul 2022 Golf R
  • Este cel mai puternic Golf produs de Volkswagen, cu 315CP
  • Volkswagen e al doilea cel mai popular producător în România în 2020
2488 afișări
Imaginea articolului Golf R vine în 2022. Este cea mai vândută maşină în ultimii 4 ani

Golf R vine în 2022

 
Cea mai populară maşină pentru europeni primeşte un update. Volkswagen a prezentat primele informaţii despre noul Golf R. 
 
 
Un nou an, un nou model de Golf. Volkswagen îţi dă primele informaţii despre versiunea R, hatchback-ul compact de performanţă. Este mai puternic ca niciodată cu un motor pe benzină de 2 litri şi 315 cai putere. Ajunge la 100 kilometri pe oră în doar 4.7 secunde. 
Interiorul este şi el spectaculos. Are un ecran de 10 inci cu touchscreen. Iar pe volan găseşti un buton R care transformă maşina în una de curse. 
 
TOP vânzări în primele 6 luni din 2020 în România:
 
DACIA 14.574
VOLKSWAGEN 3.915
SKODA 3.877
RENAULT 3.659
HYUNDAI 3.494
 
Pe lângă Modul Race există şi unul pentru Drift-uri.
 
Golf R va fi disponibil de la finalul lui 2021 iar preţul este deocamdată un mister. Aşteptările sunt însă că se va învârti în jurul sume de 50.000 de dolari. Peste principalul rival, Subaru WRX STI.
Golf R este cea mai vândută maşină în Europa în ultimii 4 ani cu 410.330 unităţi vândute în 2019.
Renault Clio e pe locul 2 iar Volkswagen Polo e pe locul 3.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici