Guvernul va adopta o nouă Lege a turismului/ Ce tip de sistem informatic vor să implementeze autorităţile

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, că Guvernul va adopta o hotărâre care prevede crearea unui sistem informatic de evidenţă a activităţii de turism, cu scopul de a avea o evidenţă mai clară a zonelor care au nevoie de îmbunătăţire.

701 afișări
Imaginea articolului Guvernul va adopta o nouă Lege a turismului/ Ce tip de sistem informatic vor să implementeze autorităţile

Guvernul va adopta o nouă Lege a turismului/ Ce fel de sistem informatic vor să implementeze autorităţile

„Un alt proiect important, care a fost elaborat în urma unor ample consultări cu mediul de afaceri autorităţi locale şi asociaţii din domeniu este noua lege a turismului, pe care o adoptăm în cadrul şedinţei de guvern de astăzi. Promovăm turismul ca factor de dezvoltare economică aşa cum ne-am angajat în programul de guvernare. Venim în sprijinul investitorilor din acest sector care vor avea o lege mai clară şi mai simplă dar şi a autorităţilor locale care primesc competenţe sporite pentru promovarea destinaţiilor turistice. Noua legislaţie prevede crearea unui sistem informatic de evidenţă a activităţii de turism astfel încât să avem o situaţie cât mai clară a ariilor în care este nevoie de îmbunătăţirea serviciilor”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Şeful Executivului a adăugat că proiectul de hotărâre are ca scop dezvoltarea sectorului turistic.

„Acest lucru ne va ajuta al stabilirea unei strategii coerente de dezvoltare a sectorului turistic”, a conchis Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici