H&M România face în continuare angajări

Retailerul suedez H&M va angaja încă 100 de persoane în acest an, ajungând astfel la o echipă de 400 de persoane în cele opt magazine care vor fi deschise în 2011 în România, a declarat, joi, country managerul companiei, Carlos Duarte.

669 afișări
Imaginea articolului H&M România face în continuare angajări

H&M România face în continuare angajări

"Deschidem opt magazine în acest an, dintre care cinci în Bucureşti şi unul în Braşov în această primăvară, urmate de două în Cluj Napoca şi Timişoara. În prezent, avem o echipă formată din 300 de persoane şi vom angaja alte o sută în acest an", a spus Duarte.

El a adăugat că preţurile din magazinele H&M din România vor fi apropiate cu cele din alte ţări, cu mici diferenţe, în funcţie de unele taxe.

Reprezentantul H&M a adăugat că piaţa românească a fost în atenţia companiei de mai mult timp, însă abia în 2011 companiei a avut oportunitatea de a aduce brandul în ţară.

"Clienţii noştrii ne-au întrebat mult timp când venim în România. Noi ne uităm tot timpul la pieţe, iar România a fost mereu printre ţările în care ne-am dorit să deschidem magazine, dar oportuitatea a apărut în acest an, când am găsit şi locaţiile potrivite", a explicat Duarte.

Country managerul H&M România a mai spus că, în prezent, compania are ca obiective deschiderea celor opt magazine, impunerea brandului pe piaţă şi nu obţinerea unei cote anume pe piaţa modei.

El a mai afirmat că piaţa din România este interesantă pentru H&M, explicând că tinerii sunt foarte interesaţi de modă.

"Venind aici, mi-am dat seama că România este o piaţă interesantă pentru H&M, deoarece şi fetele, şi băieţii, sunt interesaţi de fashion", a mai spus Duarte.

Retailerul suedez are contracte cu peste 700 de furnizori din Asia (70%) şi Europa (30%), printre care şi cu companii din România, cu care colaborează din 1994.

"Suntem foarte mulţumiţi de hainele pe care ni le livrează", a mai menţionat Duarte, care a adăugat că H&M nu este interesată să deschidă o fabrică în România.

Potrivit informaţiilor disponibile pe piaţă, H&M ar putea deschide un magazin şi în centrul comercial Maritimo Shopping Center din Constanţa.

Reţeaua H&M cuprinde în prezent 2.200 de magazine în aproape 40 de ţări. Grupul are în jur de 87.000 angajaţi şi vinde haine pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici