Hagi şi Copos, afectaţi de criza financiară

Două dintre cele mai importante hoteluri de patru stele de pe litoralul românesc, Europa din Eforie Nord, controlat de omul de afaceri George Copos, şi Iaki din Mamaia, deţinut de Gheorghe Hagi, au cumulat în primele şase luni din acest an încasări de aproape 1,4 mil. euro, în scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, informează Ziarul Financiar.

22 afișări
Imaginea articolului Hagi şi Copos, afectaţi de criza financiară

Hagi şi Copos, afectaţi de criza financiară (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Rezultatele celor două hoteluri, care operează împreuna 343 de camere, ar putea fi un indicator important pentru situaţia de pe întregul litoral românesc, care se află în regres în acest sezon de vară, faţă de sezonul trecut.

Citeşte mai multe despre problemele financiare ale celor doi oameni din sportul românesc pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici