Harta Producătorilor Locali. Platforma realizată de doi tineri pentru a sprijini businessurile româneşti

  • ​Doi tineri au realizat Harta Producătorilor Locali pentru a sprijini businessurile româneşti în timpul epidemiei
  • Harta Producătorilor Locali e o platformă gratuită care facilitează interacţiunea dintre consumatori şi producători
  • Consumatorii pot lua legătura direct cu producătorii pentru a achiziţiona produse româneşti
205 afișări
Imaginea articolului Harta Producătorilor Locali. Platforma realizată de doi tineri pentru a sprijini businessurile româneşti

Harta Producătorilor Locali. Platforma realizată de doi tineri pentru a sprijini businessurile româneşti

Andrei-Leonard Ilie, student la Universitatea Politehnică, Facultatea de Automatică şi Calculatoare şi Mihail Feraru care studiază Matematică-Informatică la Universitatea Bucureşti, au creat un ecosistem în care consumatorii pot vedea şi achiziţiona produse de la producătorii locali din împrejurime. 

”Încă de la început, idea noastră a fost să creăm o platformă cât mai simplu de utilizat, accesibilă oricui. Pur şi simplu să poţi intra pe site, să găseşti ceea ce îţi doreşti cât mai aproape de tine şi exclusiv produs în România” spune Mihail Feraru.

Platforma este într-o continuă dezvoltare, iar harta este uşor de utilizat, atât pentru consumatori, cât şi pentru producători. 

”Zilnic, platforma noastră are peste 3.000 de accesări şi peste 500 de click-uri pe website-urile producătorilor” spune Andrei-Leonard Ilie.

Producătorii locali cu produse autohtone, se pot înscrie direct pe site. 

"Pentru a se înscrie în platformă, producătorii trebuie să completeze un formular pe care îl avem la noi pe site - producatoridinromania.ro - iar ulterior, după anumite verificări, noi vom adauga producătorii în platformă” adaugă Andrei-Leonard Ilie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici