HoReCa şi mai afectată de restricţiile impuse de Guvern

  • De luni restaurantele se vor închide la ora 21:00
  • Bogdan Tusu, proprietar din HoReCa spune că după ora 21:00 avea 40% din vânzările dintr-o zi
768 afișări
Imaginea articolului HoReCa şi mai afectată de restricţiile impuse de Guvern

HoReCa şi mai afectată

 

Puteai să stai la restaurant doar până la ora 23:00. Noile restricţii sunt şi mai dure. Va trebui să te grăbeşti cu cina la restaurant şi nici pomeneală să mai stai şi la un pahar de vin de vorbă cu prietenii după. La 21:00 se vor închide de luni restaurantele. Bogdan Tuşu, proprietarul Garlic Pub îţi spune că inchierea cu două ore mai devreme îl face să piardă circa 40% din vânzările dintr-o zi.

5 miliarde de euro valora industria HoReCa anul trecut.  Vânzările au scăzut cu 80%

Circa 40% dintre business-urile din domeniu şi-au suspendat deja activitatea

Ce spune Bogdan Tusu, proprietar Garlic Pub

” Cred că va trebui să facem unele modificări, din păcate. Mi-e foarte greu să spun că o să încep să fac concedieri. Nici livrările nu sunt o soluţie. După ce am avut voie să ieşim din casă s-a simţit lipsa clienţilor. Oamenii au început să nu mai iasă la cârciumă”. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici