HUAWEI lansează cel mai nou flagship, HUAWEI WATCH GT 4, un ceas inteligent care îmbină tehnologia cu stilul (P)

1162 afișări
Imaginea articolului HUAWEI lansează cel mai nou flagship, HUAWEI WATCH GT 4, un ceas inteligent care îmbină tehnologia cu stilul (P)

HUAWEI lansează cel mai nou flagship, HUAWEI WATCH GT 4, un ceas inteligent care îmbină tehnologia cu stilul (P)

HUAWEI Consumer Business Group (CBG) anunţă lansarea HUAWEI WATCH GT 4, cea mai nouă generaţie a seriei emblematice flagship WATCH GT, cu design elevat şi funcţii avansate de health şi fitness.

Noua serie WATCH GT 4, prezentată astăzi oficial la Barcelona, se aliniază poziţionării HUAWEI “Fashion Forward” pentru produsele din categoria wearables, ducând la următorul nivel integrarea tehnologiei cu stilul personal, oferindu-le astfel utilizatorilor opţiunea de a-şi personaliza drumul spre un stil de viaţă sănătos şi activ, dar şi în tendinţe. 

Odată cu noul ceas s-au lansat şi o serie de noi produse de ultimă generaţie: căştile HUAWEI FreeBuds Pro 3, ochelarii inteligenţi HUAWEI Eyewear II, eleganţi şi confortabili, ediţia de ultimă oră HUAWEI WATCH Ultimate Gold şi noile tablete HUAWEI MatePad cu upgrade PaperMatte.

Utilizatorii se pot bucura de toate funcţiile pe care noile ceasuri din seria GT le oferă, la pachet cu estetica elevată, alegând din opţiunile variate de design disponible – bezelul octogonal care iese în evidenţă sau cel elegant cu cadran rotund.

Încă de la început, seria HUAWEI WATCH GT a rămas fidelă spiritului pseudonimului său - „Grand Tourer”, oferind în mod constant ceasuri inteligente de înaltă acurateţe, cu funcţii remarcabil de puternice. Cel mai recent HUAWEI WATCH GT continuă acest demers, oferind la rândul său, pe lângă funcţii actualizate ce ţin de sport şi sănătate, şi un design inovator pentru utilizatorii care doresc o experienţă nouă şi îmbunătăţită în utilizarea unui smartwatch.

Clasic evoluat: Meşteşugului tradiţional se împleteşte cu cele mai noi tendinţe

HUAWEI WATCH GT 4 face un pas îndrăzneţ în faţă şi duce la nivelul următor designul clasic al seriei GT, adăugând elemente ingenioase la estetica geometrică a seriilor anterioare.

Ceasul este disponibil în două variante: HUAWEI WATCH GT 4 46 mm, cu design octogonal caracterizat de un aspect puternic şi robust, şi HUAWEI WATCH GT 4 41 mm, cu un design elegant, impecabil, creat dupa modelul bijuteriilor statement rafinate.

HUAWEI WATCH GT 4 este îndeajuns de versatil pentru a se potrivi cu diferite stiluri, personalităţi şi ocazii, fiind disponibil în 7 variante de culoare. Pasionaţii de tehnologie pot alege pentru modelul de 46 mm varianta cu brăţară din oţel, cu cadranul integrat, cel accesorizat cu o curea din piele maro sau modelele dinamice Rainforest Green cu bezel GMT, alături de cel cu brăţară din fluoroelastomer Black.

Pentru varianta de 41 mm este disponibilă brăţara metalică în două tonuri tip Piano Key, brăţara Milanese inspirată din rafinamentul bijuteriilor contemporane şi cureaua din piele albă.

Astfel, pasionaţii de gadgeturi şi nu numai pot alege modelul care se potriveşte cel mai bine stilului personal şi pot chiar să îşi personalizeze interfaţa ceasului în funcţie de preferinţe. De asemenea, au la dispoziţie peste 25 000 de watchfaceuri în galerie, experimentând astfel diferite designuri personalizate.

Funcţii de health care schimbă percepţia utilizatorilor asupra monitorizării active a sănătăţii

Ca parte a noii viziuni „Fashion Forward”, HUAWEI consideră că fiecare utilizator îşi poate gestiona sănătatea la un nivel superior, aliniat totodată la cele mai noi tendinţe în fashion.

HUAWEI WATCH GT 4 integrează tehnologia inteligentă într-un stil de viaţă sănătos odată cu adăugarea unor noi functionalităţi, precum Menstrual Cycle Management 3.0 şi Sleep Breathing Awareness.

Ca urmare a peste 8 ani de cercetare şi dezvoltare continue, HUAWEI WATCH GT 4 dispune de o variantă îmbunătăţită a tehnologiei TruSeen™ 5.5+ de monitorizare a sănătăţii. Drept rezultat, utilizatorii beneficiază de o monitorizare cu 30%  mai precisă a sănătăţii inimii chiar şi în timpul unor activităţi mai intense, precum alergarea sau cele care se desfăşoară în medii cu temperaturi mai scăzute. 

De asemenea, noul ceas este echipat cu tehnologia TruSleepTM 3.0 îmbunătăţită, pentru a oferi utilizatorilor o mai bună conştientizare a ciclurilor de somn. Noua versiune 3.0 de monitorizare a somnului a HUAWEI GT 4 oferă o înţelegere completă a ciclurilor de somn şi îi ajută pe utilizatori să îşi ajusteze conduita. Caracteristica include o funcţie de conştientizare a respiraţiei, care scanează nereguli   de respiraţie în timpul somnului, oferind o perspectivă cuprinzătoare asupra sănătăţii respiratorii din timpul unui ciclu de somn.

Ceasul include un sistem de monitorizare actualizat al ciclului menstrual 3.0 , care analizează şi reţine în mod inteligent indicatorii fiziologici ai utilizatorului, cum ar fi ritmul cardiac în timpul somnului, temperatura corpului, ritmul respirator şi multe altele, pentru a prezice perioadele ciclului menstrual. Acest lucru le poate aduce beneficii multora dintre utilizatorii care se confruntă cu cicluri mai puţin regulate, acum existând opţiunea de a anticipa anumite aspecte, pentru a face schimbări ale stilului de viaţă în punctele cruciale ale ciclului menstrual.

Autodepăşeşte-te cu noile funcţii de fitness

HUAWEI WATCH GT 4 transformă, de asemenea, experienţa de utilizarea a ceasului în activităţile de fitness, introducând o variantă actualizată a Activity Rings, noua aplicaţie Stay Fit şi urmărirea GNSS optimizată – toate îmbunătăţite cu noua tehnologie TruSeen™ 5.5+.

Odată cu actualizarea funcţiei Activity Rings, care afişează zilnic statistici legate de activităţile sportive (calorii consumate, durata antrenamentului şi a activităţilor desfăşurate în picioare), utilizatorii pot fi motivaţi suplimentar să îşi îndeplinească obiectivele de fitness pentru a închide inelele.
Pentru a încuraja utilizatorii să închidă toate cele trei inele într-o zi, funcţia vine cu un sistem de medalii pentru atingerea unor noi obiective de fitness şi pentru stabilirea recordurilor. În plus, utilizatorii au acces la peste 100 de moduri Sport, inclusiv Padel sau esports.

HUAWEI WATCH GT 4 este primul ceas inteligent HUAWEI care rulează Stay Fit, o aplicaţie de gestionare a caloriilor. Stay Fit utilizează parametri de sănătate în timp real pentru a ajuta utilizatorii să îşi gestioneze aportul caloric, oferindu-le recomandări mai exacte, adaptate nevoilor corpului, pentru o mai bună gestionare a greutăţii.

De asemenea, ceasul permite utilizatorilor să ducă drumeţiile şi antrenamentele de alergare la următorul nivel cu un sistem GNSS de înaltă precizie care îmbunătăţeşte localizarea cu 30%  comparativ cu seriile anterioare.

Un partener smart şi la îndemână în viaţa de zi cu zi

Noul HUAWEI WATCH GT 4 oferă utilizatorilor o baterie durabilă, cu autonomie de până la 2 săptămâni, mult peste capacitătile altor ceasuri din aceeaşi categorie.

În plus, noul smartwatch optimizează confortul şi stilul de viaţă al utilizatorului prin funcţii suplimentare, cum ar fi noul launcher, controlul rapid al mesageriei şi al răspunsurilor, precum şi compatibilitatea cu aplicaţiile terţe.

HUAWEI WATCH GT 4 poate fi asociat cu uşurinţă cu dispozitive iOS şi Android, prin aplicaţia HUAWEI Health, care poate fi descărcată de aici, protecţia şi confidenţialitatea datelor personale fiind asigurate continuu.

Disponibilitate

Ceasul este disponibil la precomandă în perioada 14 septembrie - 1 octombrie 2023, pe HUAWEI Store, alături de o ofertă specială:
- Bundle cu FreeBuds SE 2 cadou;
- 10% reducere pe loc la noul smartwatch – codul de reducere se află în pagina produsului;
- 2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate în discount la următoarele comenzi;
- HUAWEI WATCH GT 4 46 mm Rainforest Green cu bezel GMT se vinde exclusiv pe HUAWEI Store;
- Livrare gratuită şi rapidă;
- 12 rate fără dobândă.

HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:

Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei
Brown (curea din piele) – 1299 lei
Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei
Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:

White (curea de piele albă) – 1199 lei
Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei
Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele şi serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de ţări şi sunt utilizate de o treime din populaţia lumii. Au fost înfiinţate paisprezece centre de cercetare şi dezvoltare în ţări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India şi China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unităţi de afaceri ale HUAWEI şi acoperă smartphone-uri, computere şi tablete, wearables şi servicii cloud etc. Reţeaua globală a HUAWEI este construită pe o experienţă de peste 30 de ani în industria telecomunicaţiilor şi este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Pentru actualizări şi informaţii constante despre HUAWEI Consumer BG, urmăriţi:

Magazinul online: https://consumer.huawei.com/ro/offer/
Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobileRO  
Twitter: https://twitter.com/huaweiMobile
Instagram: https://instagram.com/huaweimobilero
YouTube: https://www.youtube.com/@huaweimobileromania9525
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici