IAR Ghimbav disponibilizează 280 de salariaţi anul acesta şi 350 de angajaţi în 2010

Constructorul de aeronave IAR Ghimbav (IARV) va disponibiliza, începând cu 1 iulie, 280 de salariaţi, iar în aprilie 2010 încă 350 de angajaţi, porivit unui program de restructurare aprobat, joi, de către acţionari, se arată într-un comunicat transmis Bursei.

143 afișări
Imaginea articolului IAR Ghimbav disponibilizează 280 de salariaţi anul acesta şi 350 de angajaţi în 2010

IAR Ghimbav disponibilizează 280 de salariaţi anul acesta şi 350 de angajaţi în 2010 (Imagine: Cătălina Constantin/Mediafax Foto)

Potrivit hotărârilor AGA, începând cu luna iulie, IAR va avea o nouă structură organizatorică şi de personal, care prevede 558 de posturi.

Într-o primă etapă, societatea va restructura 343 de posturi din vechea structură organizatorică, şi va disponibiliza maxim 280 de salariaţi, iar în a doua fază a programului de restructurare, din luna aprilie a anului viitor, va disponibiliza 350 de persoane.

Structura organizatorică ce va fi implementată din aprilie 2010 prevede 208 posturi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici