Imobiliarele lui Patriciu din Germania s-au depreciat cu 160 de milioane de euro

Valoarea de piaţă a proprietăţilor aflate în portofoliul fondurilor germane de investiţii Deutsche Land şi Rutley, în care omul de afaceri Dinu Patriciu a devenit acţionar în vara acestui an, a continuat să scadă iîn primul semestru al acestui an, diferenţele din reevaluarea activelor arătând o depreciere de circa 140 de milioane de lire sterline (160 mil. euro), informează Ziarul Financiar.

26 afișări
Imaginea articolului Imobiliarele lui Patriciu din Germania s-au depreciat cu 160 de milioane de euro

Imobiliarele lui Patriciu din Germania s-au depreciat cu 160 de milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

Activele totale ale fondului Rutley, în care Patriciu a ajuns să controleze în ultimele luni 73,5% din acţiuni, s-au depreciat cu aproape 20% în primele şase luni ale anului, de la 606,5 milioane de lire sterline la 488 de milioane de lire sterline, potrivit unei evaluări realizate de companie şi publicate în raportul financiar neauditat privind rezultatele financiare din primul semestru.

Citeşte mai multe despre afacerile lui Dinu Patriciu pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici