În China, un magazin Hermès se redeschide… şi bate recordurile de vânzări

  • China îşi continuă ieşirea treptată din izolare
  • Vânzările s-au reluat puternic
  • Sectorul de lux înregistrează recorduri
625 afișări
Imaginea articolului În China, un magazin Hermès se redeschide… şi bate recordurile de vânzări

În China, un magazin Hermès se redeschide… şi bate recordurile de vânzări

Timp de câteva zile China şi-a continuat ieşirea treptată din izolare. Sectorul luxului îşi reia activitatea, prin redeschiderea magazinelor. Vânzările s-au reluat puternic.

Potrivit informaţiilor din „Women Wear Daily”, casa de lux franceză a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 2,7 milioane de dolari în acea singură zi (adică 2,46 milioane de euro). Un nivel niciodata atins până acum într-un magazin din China, notează cotidianul american de modă. Prin urmare, acest record îi revine casei Hermès, ale cărui vânzări anuale la nivel mondial au atins 6,88 miliarde USD în anul fiscal 2019.

În faţa magazinului, clienţii au format o coada lungă înainte de intrare. După două luni de izolare se pare că cei mai bogaţi chinezi şi vedetele reţelelor de socializare au dorit să-si cumpere o geantă Birkin creată exclusiv pentru această ocazie, farfurii şi veselă, încălţăminte, mobilier şi alte accesorii de marochinărie.

Citeşte mai multe pe Smart Radio.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici