Interimarii de la CFR SA, CFR Călători şi CFR Marfă, numiţi în funcţia de director general

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a numit, luni, prin ordin, directorii generali de la companiile feroviare, respectiv pe Liviu Pescăraşu la CFR Călători, Călin Graţian la CFR Marfă şi pe Viorel Scurtu la CFR SA, care anterior asigurau interimatul la conducerea companiilor.

73 afișări
Imaginea articolului Interimarii de la CFR SA, CFR Călători şi CFR Marfă, numiţi în funcţia de director general

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (Imagine: Mediafax Foto)

"Ministrul Berceanu i-a numit ieri (n.r. luni) prin ordin, pe actualii directori interimari la companiile CFR, şi anume pe Liviu Pescăraşu la CFR Călători, Călin Graţian la CFR Marfă şi pe Viorel Scurtu la CFR SA", au declarat, marţi, surse din Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

Cei trei au asigurat interimatul societăţilor, după ce Radu Berceanu i-a demis, la sfârşitul anului trecut, pe directorii generali, respectiv Alexandru Noapteş - CFR Călători, Liviu Bobar - CFR Marfă şi Constantin Manea - CFR SA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici