Investitorii au mai găsit 400 mil. euro pentru malluri

Investitorii imobiliari au finalizat sau vor finaliza până la sfârşitul anului malluri de peste 400 de milioane de euro, cel mai scăzut volum de investiţii din ultimii patru ani pe această piaţă, dar semnificativ mai mare comparativ cu banii care merg în realizarea de fabrici, arată o analiză ZF.

53 afișări
Imaginea articolului Investitorii au mai găsit 400 mil. euro pentru malluri

Investitorii au mai găsit 400 mil. euro pentru malluri (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

În fiecare din ultimii trei ani au fost realizate investiţii cuprinse între 650 şi 980 de milioane de euro în centre comerciale, dar după investiţii cumulate de aproape trei miliarde de euro piaţa începe să scadă treptat.

Sun Plaza şi Cocor în Bucureşti, Atrium Center la Arad, primul parc comercial din Severin şi primul mall din Baia Mare, Gold Plaza, a cărui inaugurare este programată pentru 4 noiembrie reprezintă noutăţile anului pe piaţa centrelor comerciale.

Citeşte mai multe despre investiţiile în malluri pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici