Lista drumurilor care vor fi finalizate până în decembrie. Cât costă proiectele

În acest an ar urma să fie finalizate 88 de proiecte cu o valoare totală de 20,26 miliarde lei (4,7 miliarde euro), alocaţiile prevăzute strict pentru 2011 totalizând 3,11 miliarde lei (0,7 miliarde euro).

335 afișări
Imaginea articolului Lista drumurilor care vor fi finalizate până în decembrie. Cât costă proiectele

Lista drumurilor care vor fi finalizate până în decembrie. Cât costă proiectele (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Ministerul Transporturilor a publicat pe site-ul propriu proiectele de investiţii care au termen de finalizare acest an, precum şi pe cele cu termen de finalizare după 31 decembrie 2011.
De asemenea, ministerul a afişat şi proiectele de infrastructură care au fost demarate după 31 august 2011.

Astfel, în acest an ar urma să fie finalizate proiecte cu o valoare totală de 20,26 miliarde lei (4,7 miliarde euro), alocaţiile prevăzute strict pentru 2011 totalizând 3,11 miliarde lei (0,7 miliarde euro). În total sunt 88 de proiecte în domeniul rutier, feroviar, aviaţie civilă, naval, precum şi în reţeaua de sănătate a Ministerului Transporturilor. La fiecare proiect este prezentată şi porţiunea ce urmează a fi finalizată până în decembrie acest an.

Sursele de finanţare provin de la bugetul de stat, din fonduri nerambursabile şi fonduri rambursabile.

Proiecte pentru care se alocă bani de la bugetul de stat

De la bugetul de stat vor fi prevăzuţi în total 13,28 miliarde lei, din care numai în acest an - 1,2 miliarde lei pentru 56 de proiecte.
Printre aceste proiecte se numără tronsonul până la Ploieşti din autostrada Bucureşti-Braşov, centura rutieră de Nord a Bucureştiului, varianta ocolitoare a municipiului Cluj, dar şi 11 proiecte de reparaţii capitale de drumuri şi poduri.

Citeşte mai multe despre proiectele care vor fi finalizate până în decembrie pe www.gandul.info.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici