Logan este cea mai bine vândută maşină străină pe piaţa rusească, depăşind Ford Focus

Renault Logan a depăşit în 2009 pentru prima dată vânzările modelului Ford Focus, devenind cea mai bine vândută maşină a unei marci străine pe piaţa rusească. Modelul Logan sub emblema Renault este asamblat în cadrul uzinei AvtoFramos, din colecţii CKD exportate de uzina Dacia de la Mioveni, informează "Ziarul Financiar"

114 afișări
Imaginea articolului Logan este cea mai bine vândută maşină străină pe piaţa rusească, depăşind Ford Focus

Logan este cea mai bine vândută maşină străină pe piaţa rusească, depăşind Ford Focus (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Per total, anul trecut cea mai bine vândută marcă de import în Rusia a fost Chevrolet cu 104.400 de maşini, in scadere cu 56%, urmat de Ford cu 82.083 de unităţi, în scădere cu 56%, urmat de Hyundai şi Renault, care a înregistrat un declin de 33% la 72.

Citeşte mai multe despre succesul Logan pe piaţa rusească pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici