Video Lucian Şova, al treilea ministru la Transporturi: Minutul unui ministru este prea scump pentru a petrece ore în şir călătorind către diverse şantiere

Ministrul propus pentru Transporturi, Lucian Şova, a declarat luni, că nu este de acord că ar trebui să viziteze des şantierele, aşa cum au promis precedesorii săi, pentru că ”minutul unui ministru e prea scump pentru a petrece ore în şir călătorind către diverse şantiere”.

1161 afișări

”Eu apreciez că minutul unui ministru al Transporturilor este prea scump pentru a petrece ore în şir călătorind către diverse şantiere”, a declarat Lucian Şova, propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Transporturilor.

El a spus că secretarii de stat trebuie să stea mai mult pe teren.

”Apreciez că şefii de companii trebuie să-şi folosească aparatele imense pe care le au la dispoziţie pentru monitorizarea de o manieră preventivă a ceea ce se întâmplă pe şantiere, astfel încât să evităm situaţii ca atunci , sigur, în conformitate cu procedurile, când ajungem la receţie, să vedem că există neconformităţi şi să ne pregătim să privim la segmente de autostradă aparent gata, dar care nu ar putea fi folosite imediat”, a mai spus Şova.

Comisiile permanente pentru Politică economică, reformă şi privatizare, respectiv Industrii şi servicii din Parlament l-au validat, luni, pe Lucian Şova, candidatul PSD la funcţia de ministru al Transporturilor, cu 32 de voturi „pentru” şi 11 „împotrivă”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici