Ludovic Orban: „În 6-7 ani se va circula prin Transilvania pe autostrăzi”

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că, în şase - şapte ani, Transilvania şi Banatul vor avea o infrastructură rutieră de nivel european, iar şoferii vor putea circula în aceste zone pe autostrăzi.

2 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: „În 6-7 ani se va circula prin Transilvania pe autostrăzi”

Ludovic Orban: „În 6-7 ani se va circula prin Transilvania pe autostrăzi”

Ministrul a recunoscut că cele două regiuni au fost uitate de predecesorii săi, iar acum este greu de recuperat timpul pierdut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ludovic Orban a anunţat că în judeţul Hunedoara încep, anul viitor, investiţii de peste 600 de milioane de euro, în judeţul Timiş şi Arad de peste un miliard de euro doar pentru sectorul rutier, iar investiţiile pe traseul autostrăzii Transilvania pentru anul viitor vor atinge 500 de milioane de euro.

Ministrul a mai declarat că anul viitor vor intra în reabilitare, în Ardeal, peste 1.200 de kilometri numai din finanţatare BEI şi din resurse bugetare, reparaţii capitale, reabilitări, vor intra peste 1500 de km.

"În ceea ce priveşte autostrăzile, programul de construcţie este prevăzut a începe anul viitor. Obiectivul meu este să semneze toate contractele pe toate tronsoanele de autostradă de pe Coridorul 4, de pe autostrada Transilvania, pentru că obstacolul cel mai mare care va apărea în dezvoltarea economică a Românei va fi generat subdezvoltarea infrastructurii de transport”, a declarat Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici