Lukoil a scumpit luni benzina şi motorina

Subsidiara din România a grupului rus Lukoil a crescut, luni, preţul benzinei cu 17 bani şi pe cel al motorinei cu şapte bani pe litru, potrivit datelor companiei.

16 afișări
Imaginea articolului Lukoil a scumpit luni benzina şi motorina

Lukoil a scumpit luni benzina şi motorina

Benzina COR 95 fără plumb Euroluk costă 2,96 lei, iar sortimentul COR 98 fără plumb Super Euroluk poate fi cumpărat pentru 3,32 lei.

Motorina Euro L Diesel costă 3,37 lei/litru, iar motorina Super Euro L Diesel poate fi achiziţionată la preţul de 3,62 lei/litru.

Lukoil România, subsidiara locală a grupului rus Lukoil, deţine rafinăria Petrotel Ploieşti şi o reţea de circa 300 de benzinării.

Totodată, la 1 ianuarie Petrom şi Rompetrol, principalii distribuitori de carburanţi pe piaţa locală, au majorat preţurile benzinelor şi motorinelor. Astfel, Petrom a scumpit benzina cu 18 bani, iar motorina cu 16 bani, în timp ce Rompetrol a scumpit cu 19 bani benzina şi cu până la 17 bani motorina.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici