Mall-ul Plaza face loc brandurilor straine

Expirarea contractelor de închiriere a spaţiilor comerciale într-un mall poate fi "o gură de aer" pentru brandurile care nu au înregistrat vânzările prognozate şi care pot renunţa la magazin, o alternativă de a schimba poziţia cu un alt retailer a cărui chirie este mai redusă sau opţiunea de a păstra locul, mai ales dacă este central şi genereaza cel mai mare trafic.

33 afișări
Imaginea articolului Mall-ul Plaza face loc brandurilor straine

Mall-ul Plaza face loc brandurilor straine (Imagine: Petrică Tănase/Mediafax Foto)

În centrul comercial Plaza România, daca faci o plimbare de 15 minute pe coridoarele mallului nu îţi ajung degetele de la o mână să numeri spaţiile goale, acoperite cu bannere pe care scrie mare "Aici se va muta în curand Jack & Jones", Pieces sau Vero Moda, iar lista poate continua, în funcţie de etajul la care te afli.

Citeşte mai multe despre viitorii chiriaşi ai spaţiilor din Plaza Romania pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici