Mazda recheamă 35.000 de autovehicule în Japonia pentru posibile scurgeri de ulei

Producătorul auto nipon Mazda a transmis Ministerului Transporturilor de la Tokio o cerere pentru rechemarea a 35.180 de autovehicule Axela, din cauza unei posibile scurgeri de ulei, a anunţat, joi, presa locală, citată de RIA Novosti.

38 afișări
Imaginea articolului Mazda recheamă 35.000 de autovehicule în Japonia pentru posibile scurgeri de ulei

Mazda recheamă 35.000 de autovehicule în Japonia pentru posibile scurgeri de ulei

Modelul Axela este comercializat în afara Japoniei sub numele de Mazda 3. Rechemarea vizează auovehicule produse în perioada ianuarie 2006-martie 2009.

Un alt grup nipon, Honda, a anunţat, joi, că recheamă 11.800 de motociclete CB400 Super Four, produse între decembrie 2007 şi martie 2010. Potrivit Honda, farurile motocicletelor respective se aprind la frânare.

Până în prezent nu au fost anunţate accidente cauzate de defectele care stau la baza rechemărilor anunţate de Honda şi Mazda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici