MCSI a finalizat platforma tehnică de depunere a formularelor online

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) a finalizat, din resurse proprii, platforma tehnică de completare şi depunere online a oricărui tip de formular, a anunţat, luni, instituţia.

26 afișări
Imaginea articolului MCSI a finalizat platforma tehnică de depunere a formularelor online

MCSI a finalizat platforma tehnică de depunere a formularelor online (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Instituţiile publice pot solicita MCSI înrolarea în sistem, urmând ca după această solicitare să se încheie un protocol de colaborare care presupune şi stabilirea procedurilor de autentificare în platformă a instituţiilor respective, se arată într-un comunicat al ministerului.

Astfel, atât firmele, cât şi cetăţenii pot completa documente online, fără a mai merge la ghişee.

Platforma tehnică pentru depunerea online a actelor a fost realizată de minister prin Centrul Naţional de Management pentru Societatea Informaţională (CNMSI) şi Centrul Naţional "România Digitală" (CNRD).

MCSI este instituţia care are rolul de a realiza politica Guvernului în sectoarele comunicaţiilor electronice şi audiovizuale, serviciilor poştale, tehnologiei informaţiei şi în domeniul serviciilor societăţii informaţionale şi ale societăţii bazate pe cunoaştere din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici