Mediafax lansează anuarul Construcţii & Imobiliare 2008

Mediafax, cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România, lansează a treia ediţie a anuarului Construcţii & Imobiliare, la conferinţa Romania Construct & Real Estate Forum 2008, pe care o organizează marţi, 30 septembrie, la Hotel Hilton.

58 afișări
Imaginea articolului Mediafax lansează anuarul Construcţii & Imobiliare 2008

Mediafax lansează anuarul Construcţii & Imobiliare 2008

Mediafax Annual ReportConstrucţii & Imobiliare 2008 reprezintă o analiză cuprinzătoare a evoluţiei pieţei de construcţii şi imobiliare în ultimul an, structurată pe zece capitole: Proiectare, Antreprenori, Materiale de construcţii, Construcţii civile & industriale, Auto & Utilaje, Instalaţii, Finisaje & Amenajări & Mobilă, Imobiliare, Asigurări, Marketing.

Argumentate cu statistici, date financiare, exemple şi opinii avizate ale jucătorilor de pe piaţă, articolele de analiză subliniază principalele fenomene şi tendinţe din domeniu: deficitul de forţă de muncă, orientarea firmelor de construcţii către zona dezvoltărilor imobiliare, creşterea pieţei de proiectare, creşterea peste estimări a leasingului imobiliar, mărirea volumului lucrărilor de construcţii, pericolul de suprasaturare a pieţei de retail şi altele. De asemenea, articolele conţin prognoze pentru anul 2008, precum majorarea pieţei construcţiilor cu cel puţin 20% faţă de 2007 (când a fost depăşit nivelul de zece miliarde de euro) şi dublarea numărului de spaţii de logistică şi depozitare în acest an, în urma deschiderii unui număr tot mai mare de centre comerciale.

Anuarul, care numără aproape 300 de pagini, include şi o cronologie a evenimentelor majore de pe piaţa de construcţii şi imobiliare din perioada iunie 2007 – august 2008, precum şi un index al companiilor din acest sector.

"Mediafax Annual Report – Construcţii & Imobiliare 2008 examinează unul dintre cele mai dinamice sectoare din economia românescă, domeniu care a cunoscut un boom în ultima perioadă şi are perspective reale de creştere în viitor, dar care se confruntă cu o serie de probleme, legate de forţa de muncă, scumpirea materialelor şi a utilităţilor sau care ţin de reglementări", spune redactorul-şef al anuarului, Ioan Dornescu.

Mediafax Annual Report – Construcţii & Imobiliare 2008 este editat în 10.000 de exemplare şi este distribuit gratuit companiilor care activează în domeniu, precum şi firmelor a căror activitate este conexă industriei construcţiilor.

De asemenea, Mediafax Annual Report – Construcţii & Imobiliare 2008 va fi oferit participanţilor la conferinţa Romania Construct & Real Estate Forum 2008. Evenimentul va reuni reprezentanţi ai autorităţilor şi ai asociaţiilor din domeniu, directori ai companiilor de construcţii, investitori pe piaţa imobiliară, furnizori de materiale de construcţii şi tehnologii, comercianţi de materiale de construcţii, reprezentanţi ai birourilor de arhitectură, ai instituţiilor financiare care operează pe piaţa imobiliară de afaceri şi ai companiilor de consultanţă legală. Romania Construct & Real Estate Forum, o conferinţă naţională aflată la a treia ediţie, face parte din seria de evenimente de business Mediafax Talks, pe care cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România le organizează începând din 2006.

Mediafax Annual Report – Construcţii & Imobiliare este o publicaţie anuală de specialitate, editată de Mediafax, care analizează evoluţia de la an la an a pieţei de construcţii şi real estate din România. Anuarul include analize, studii, previziuni şi o retrospectivă a evenimentelor din ultimul an, fiind gândit ca un instrument de lucru util pentru constructori, investitorii de pe piaţa imobiliară, furnizorii de materiale de construcţii, birourile de arhitectură, specialiştii în comunicare şi instituţiile financiare care operează pe această piaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici