Mega Image deschide vineri două supermarketuri în Bucureşti

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide vineri alte două supermarketuri în Bucureşti, ultimele programate pentru această lună, şi încheie noiembrie cu o reţea naţională de 273 de magazine.

172 afișări
Imaginea articolului Mega Image deschide vineri două supermarketuri în Bucureşti

Mega Image deschide vineri două supermarketuri în Bucureşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Mega Image Pucheni are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 732 metri pătraţi, iar Mega Image Industriilor se întinde pe aproximativ 659 metri pătraţi, se arată într-un comunicat al retailerului.

În luna noiembrie, Mega Image a deschis 13 magazine, dintre care opt supermarketuri Mega Image şi cinci magazine de proximitate Shop&Go.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde 273 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (162), Shop&Go (110), AB COOL FOOD (1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici