Mercedes a contribuit la realizarea celui mai puternic vehicul din lume: Are 15 metri şi 1350 de cai putere

Mercedes a sărit calul şi a pus două "uzine" de putere pe un monstru cât trei Maybach-uri.

1113 afișări
Imaginea articolului Mercedes a contribuit la realizarea celui mai puternic vehicul din lume: Are 15 metri şi 1350 de cai putere

Mercedes a contribuit la realizarea celui mai puternic vehicul din lume: Are 15 metri şi 1350 de cai putere

Două motoare Mercury scot 1.350 de cai pe cea mai rapidă şalupă făcută de Mercedes şi Ciagertte (producători de iahturi).

Se numeşte Black Series Marauder, de la C63 AMG Black Series. Maşina a fost lansată acum un an de zile şi are un motor V8 de 6,3 litri şi 510 cai. Barca de viteză a fost prezentată la Miami Boat Show 2012.

Mercedes şi Cigarette au mai colaborat cu Ducati la o barcă asemănătoare, inspirată de modelul SLS AMG Roadster.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici